Meniu la Dubletta

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Meniu la Dubletta

Ingrediente

  • 2 felii de ceafa de porc,
  • 6 cartofi marisori,
  • piper,,
  • o varza pentru salata,
  • linguri ulei de masline3 ,
  • 2 linguri otet balsamic,
  • o rosie.

Mod de preparare

Incinzi Dubletta unsa cu putin ulei, asezi cartofii taiati in bucati potrivite, adaugi foarte putina apa si lasi sa se patrunda.

Feliile de ceafa le condimentezi si le prajesti pe ambele parti in Dubletta incinsa si unsa cu putin ulei. Serveti cu salata de varza, ornata cu felii de rosie si, dupa placere, cu felii de paine prajita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise