Aluatul de foietaj se scoate din frigider si se lasa sa ajunga la temperatura camerei.
Intre timp ne ocupam de umplutura: Se zdrobeste branza sarata si se amesteca cu branza dulce si oul batut.
Se taie fiecare aluat pe latime in trei dreptunghiuri egale.
Se iau 1-2 linguri din amestecul de branza si se pun in mijlocul fiecarui dreptunghi.
Se pliaza cele doua laturi si se aduc la mijloc, unindu-se, iar apoi la celelalte doua laturi se pliaza doar marginea, la fel ca in imagini.
Se intorc pe cealalta parte si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt.
Se da tava la cuptorul preincalzit la 200°C pentru 20-25 de minute, pana capata frumoasa culoare aurie.
Nu se deschide usa cuptorului in acest timp pentru ca aluatul sa nu se lase, ci sa creasca frumos.
Se scot pe un servetel pentru a absorbi surplusul de ulei.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii