Reteta postata pe: 02 decembrie 2009
Ingrediente
2 mere, curatate de smaburi, coaja si injumatatite, 4 lingurite stafide, 100 gr nuga, rupta in bucatele, 50 gr bomboane spumante
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Incalzeste cuptorul la 200ᵒC. Aseaza merele intr-un vas termorezistent cu partea taiata in sus.
Pune cate 1 lingurita stafide in fiecare jumatate de mar, apoi presara nugaua, in mod egal. Deasupra pune bomboane spumante si da totul la cuptor 20-25 minute, pana cand merele s-au inmuiat.
:) Pentru mai multe retete noi delicioase nu ezitati sa vizitai blogul http://lauradfood.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Mere coapte lipicioase" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Pentru aluat, amesteca apa calduta cu zaharul pana cand s-a dizolvat apoi adauga drojdia uscata si
12 voturi
15 comentarii
3h
Intr-un bol se mixeaza ouale cu zaharul pana se spumeaza si se formeaza o crema.Apoi se adauga uleiul
1 vot
1 comentariu
50 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
zana b. (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009
Arata meristic!Felicitari!
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 02 decembrie 2009
Cred ca sunt un deliciu,felicitari.
mac myra (Chef de cuisine) , 02 decembrie 2009
Delicios.......ca intotdeauna ne uimesti.Felicitari.
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 02 decembrie 2009
Foarte bune trebuie să fie! Merele coapte sunt super şi ce-ai mai pus tu pe ele!
lumi (Chef de cuisine) , 02 decembrie 2009
merele coapte isi pastreaza aroma si...as mai pune si cateva nuci