Am luat cateva mere mai mari, le-am curatat coaja "in spirala" (sa fie mai frumoase, nu e obligatoriu), le-am scobit cu varful unui cutit si le-am asezat frumos in tava.
Le-am umplut scobitura cu nuci tocate marunt, zahar, scortisoara si un strop de miere.
Le-am dat apoi la cuptor cam 40 minute pana s-au copt. Timpul de coacere variaza in functie de marimea merelor si temperatura cuptorului.Le-am savurat calde. Mergea de minune o inghetata de vanilie langa, insa eu nu am avut. Data viitoare sigur voi avea grija sa am prin casa.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii