Intindem aluatul. Taiem cercuri cu o cana sau un pahar mai larg la gura. Daca avem forme mici de briose, coacem cercurile in ele daca nu, putem sa le coacem intr-o tava intinsa. Cand sunt gata, le scoatem si le lasam sa se raceasca. Intre timp pregatim crema de vanilie si o lasam sa se raceasca. Taiem merele in doua, le scoatem samburii si cu cutitul facem raze pe coaja fara sa taiem in totalitate marul. Punem merele intr o tigaie, la prajit ,cu unt sau cu ulei. Avem grija sa nu le zdrobim, le tinem in jur la 5 min foc iute. Le scoatem, le presaram cu zahar si le punem intr o tava tapetata cu o foaie de copt si le dam 5 min la foc tare in cuptor. Le scoatem, le lasam sa se raceasca. Pe fiecare cerc de aluat copt punem o lingura de crema vanilie si deasupra cate o jumatate de mar. Se servesc a doua zi la un pahar de vin alb.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii