Intr-un vas yena stropit cu ulei punem un strat felii cartofi, 1 strat felii morcovi, 1 strat rondele ceapa, 1 strat file merlucius, 1 strat subtire felii cartofi, 1 strat felii mere (chiar si cu coaja) si felii subtiri de rosie. Adaugam apa in care am topit sarea. Acoperim vasul si punem la cuptor pentru jumatate de ora. Luam capacul, si lasam 5 minute sa se rumeneasca. Se serveste cald.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii