Se taie mezelurile, pe lungime, in felii mai grosute de 7-8 mm. Formati apoi patrate pe care le lipiti doua cate doua cu branza in mijloc. Preparati un aluat putin mai gros decat cel de clatite din oua, faina, putina apa. sare, piper, cimbru si boia. Puneti intr-o tava pesmetul in care presarati putina boia.
Dati mezelurile prin aluat, apoi prin pesmet si puneti-le la prajit intr-o tigaie antiaderenta in uleiul incins. Prajiti cate 3-4 minute pe fiecare parte si scoateti-le pe hartie absorbanta.
Se servesc calde, ca atare sau cu diferite garnituri, salate, muraturi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii