autor:

Doina  Varga

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Mezeluri pane cu branza topita

Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010

Ingrediente
400 g parizer, salam sau sunca, 4-5 felii de cascaval sau branza topita, 2 oua, 5 linguri pesmet, 4 linguri faina, 1 lingurita boia dulce, 150 ml ulei pentru prajit, cateva fire de patrunjel, sare, piper, cimbru

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

3 voturi

Mod de preparare

Se taie mezelurile, pe lungime, in felii mai grosute de 7-8 mm. Formati apoi patrate pe care le lipiti doua cate doua cu branza in mijloc. Preparati un aluat putin mai gros decat cel de clatite din oua, faina, putina apa. sare, piper, cimbru si boia. Puneti intr-o tava pesmetul in care presarati putina boia.
Dati mezelurile prin aluat, apoi prin pesmet si puneti-le la prajit intr-o tigaie antiaderenta in uleiul incins. Prajiti cate 3-4 minute pe fiecare parte si scoateti-le pe hartie absorbanta.
Se servesc calde, ca atare sau cu diferite garnituri, salate, muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mezeluri pane cu branza topita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Frigarui de porc cu legume

Frigarui de porc cu legume

Se taie carnea de porc in bucatele mici. Ceapa se taie in doua bucati si se desfac foitele una cate

11 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu legume,la cuptor(specific arab)

Pui cu legume,la cuptor(specific arab)

Toate legumele(in afara de rosii),se taie bucatele;ceapa se taie marunt;la fel si usturoiul.Se amesteca

4 voturi    5 comentarii
3h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2010

    Rapid si gustos

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

3 voturi

Ingrediente

  • 400 g parizer
  • salam sau sunca
  • 4-5 felii de cascaval sau branza topita
  • 2 oua
  • 5 linguri pesmet
  • 4 linguri faina
  • 1 lingurita boia dulce
  • 150 ml ulei pentru prajit
  • cateva fire de patrunjel
  • sare
  • piper
  • cimbru

Raporteaza reteta

Retete
de Doina Varga
Praz umplut

Praz umplut

Se taie prazul, pana la frunze , in bucati lungi de 6-8 cm desfacandu-se in tubulete de cate 2 straturi.

41 voturi    8 comentarii
1h 25 min
Retete vegetariene
Gratar special de pui

Gratar special de pui

1. Se taie pieptul de pui in lung in sase fasii, se condimenteaza, se bate putin. 2. Se toaca pulpele

32 voturi    7 comentarii
45 min
Fripturi
Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Intr-o tava puneti 1/2 pachet margarina (100g), turnati 1/2 din Compozitia 1, puneti merele stoarse,

130 voturi    20 comentarii
40 min
Prajituri
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Rapid si gustos

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Boeuf Bourguignon cu orez Pisto