Curatam muschiul de porc de grasime si il taiem in doua (pe lung).Formam un amestec dintr-o lingura ulei,o lingura de apa rece,o lingura de mustar,condimentele (amestecul de condimente,busuioc,chilly,oregano,boia etc) si ungem bine cele doua bucati de muschi cu aceasta compozitie.Intr-o tigaie punem o lingura de ulei si cand s-a incins punem muschiul (maxim un minut pe fiecare parte pana prinde o crusta usoara maronie).
Sfat: daca "prajiti" (ca si mine) cele doua bucati de muschi separat,schimbati uleiul si repetati procedura.
Dam la cuptor pentru aproximativ 25-30 de minute la foc mic.Taiem muschiuletul in felii subtiri.E ideal pentru micul dejun sau in sandwich-uri.Eu o bucata am taiat-o subtire pentru alternativa de mezel si am pus-o intr-o caserola la frigider.Cealalta bucata am taiat-o in feli mai groase si am servit-o cu pireu si salata de varza acra cu piper.Orice ati servi astazi va doresc POFTA BUNA!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii