Curatam muschiul de porc de grasime si il taiem in doua (pe lung).Formam un amestec dintr-o lingura ulei,o lingura de apa rece,o lingura de mustar,condimentele (amestecul de condimente,busuioc,chilly,oregano,boia etc) si ungem bine cele doua bucati de muschi cu aceasta compozitie.Intr-o tigaie punem o lingura de ulei si cand s-a incins punem muschiul (maxim un minut pe fiecare parte pana prinde o crusta usoara maronie).
Sfat: daca "prajiti" (ca si mine) cele doua bucati de muschi separat,schimbati uleiul si repetati procedura.
Dam la cuptor pentru aproximativ 25-30 de minute la foc mic.Taiem muschiuletul in felii subtiri.E ideal pentru micul dejun sau in sandwich-uri.Eu o bucata am taiat-o subtire pentru alternativa de mezel si am pus-o intr-o caserola la frigider.Cealalta bucata am taiat-o in feli mai groase si am servit-o cu pireu si salata de varza acra cu piper.Orice ati servi astazi va doresc POFTA BUNA!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii