Mic dejun copios

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Mic dejun copios

Ingrediente

  • Mamaliga fiarta cu o zi inainte
  • bacon
  • oua- cate unul de fiecare persoana
  • branza de oaie

Mod de preparare

Baconul il taiem felii si il punem la prajit in putin ulei .Dupa ce l-am prajit pe ambele parti il scoatem pe un servetel absorbant sa se scurga grasimea.

Ouale le prajim ochiuri sau romanesti( dupa preferinta)

Mamaliga racita se taie in forme diferite dupa imaginatie. Se poate folosi si mamaliga proaspat facuta dar atunci nu ii putem da forme.

Pe farfuria de servit aranjam mamaliga, baconul prajit oul si radem deasupra branza de oi, din abundenta.

Micul dejun poate fi servit alaturi de orice sos preferati. Eu am facut un sos din usturoi, smantana si 2 linguri iaurt si am condimentata cu sare si piper.

Deasupra se presara patrunjel verde tocat.

Pofta mare !

PS. Ideea mi-a dat-o "luminitza" careia ii multumesc mult de tot ...

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise