Autor:
LUBITA (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 20 ianuarie 2017
Ingrediente
3 chifle, 500 g carne tocata fin de vita, 1 ceapa, sare, piper, 4 linguri ulei de masline, salata verde, rosii
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Carnea trecuta de doua ori prin masina de tocat, se amesteca cu ceapa tocata foarte fin, sare, piper dupa gust, putin cimbru uscat si se framanta foarte bine cu mana, adaugand cate putin ulei.
Se lasa la frigider 30 min, sa se odihneasca, apoi se ia cate putin din compozitie, se pune in forma speciala de hamburgher, apoi se pune pe gratarul bine incins si se tine cate 2-3 min, pe ambele parti.
Intre timp,chiflele taiate in doua, se tin cateva minute la cuptor, se pune hamburgherul la mijloc, se adauga cate o frunza de salata verde, cate o rondea de rosie sau alte legume; se acopera cu a doua jumatate de chifla si se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun cu hamburgher" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate