Mic-dejun Regal. Nu degeaba micul dejun este considerat cea mai importanta masa a zilei si se spune ca trebuie sa il servesti ca un rege.Inspirata de acest adevar am pregatit un mic-dejun Regal.
Nu degeaba micul dejun este considerat cea mai importanta masa a zilei si se spune ca trebuie sa il servesti ca un rege.Inspirata de acest adevar am pregatit un mic-dejun "regal" pentru sotul meu:
Felia de paine o decupezi in mijloc si o asezi pe 6 felii de bacon usor suprapuse.
Spargi oul in decupaj si invelesti totul in feliile de bacon.
Prajesti "sendvisul" astfel format pe ambele parti, pana cand se rumeneste.
Servesti cu mare dragoste.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii