1. Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Intr-un vas termorezistent, aseaza ceapa verde tocata si 4 linguri sherry.Freaca pulpa de miel cu 1 lingura ulei de masline si 1 lingura miere apoi inteap-o cu firisoarele de rozmarin.Asezoneaza cu sare de mare cu ierburi aromate apoi aseaza pulpa peste ceapa din tava.
2. Intr-un vas amesteca cartofii cu 1 lingura ulei de masline ramas , sare de mare cu ierburi aromate apoi aseaza-i langa pulpa din vas.Da totul la copt 1h 15 minute – 1h 30 minute pana cand legumele si carnea s-a facut.
3. Dupa ce carnea este gata, scoate vasul din cuptor, acopera-l cu folie de aluminiu si lasa-l deoparte 20 minute apoi serveste.
http://lauradfood2.blogspot.com/
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii