Reteta postata pe: 18 mai 2010
Ingrediente
2 linguri ulei de masline, 500 gr carne slaba de miel, taiat cubulete, 4 fire de ceapa verde, tocate, 2 catei de usturoi, zdrobiti, 700 ml supa de pui, coaja rasa si zeama de la 1 lime, 1 baton de scortisoara, 1 lingurita de miere, 175 gr caise uscate, 1 lingura menta tocata, 25 gr migdale tocate fin
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
Mod de preparare
Incinge uleiul intr-o cratita mare.Adauga carnea de miel si prajeste-o pe toate partile pana cand s-a rumenit apoi scoate-o din cratita si pune-o deoparte.Adauga in cratita ceapa verde si usturoiul si caleste-le 5 minute.Adauga apoi carnea de miel rumenita, supa de pui, coaja rasa si zeama de lime, batonul de scortisoara si mierea.Lasa amestecul sa dea intr-un clocot, apoi redu focul la minim si lasa-l sa fiarba usor timp de 1 ora.
Dupa 1 ora, adauga caisele uscate, menta si migdalele macinate.Lasa sa mai fiarba 30 minute.Se poate servi cu cus-cus sau legume fierte.
http://lauradfood2.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Miel marocan" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate cu carne
Fierbem pieptul de pui. Il tocam marunt. Tocam si castraveciorii. Telina o dam pe razatoarea
Cartofiorii se fierb 30 de minute in apa cu sare si putina lamaie ca sa nu se sfarme.
Mazarea deasemenea
10 voturi
1 comentariu
2h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 mai 2010
Apetisant !!!