Faina sa fie calda. Se pune in lapte si smantana si apa calduta drojdia sa se dizolve. Se pune si zaharul, romul, zahar vanilat, sare, untul, scortisoara, coaja de lamaie. Apoi se pune in faina si se amesteca.Aluatul sa fie nu foarte moale.
Apoi se lasa la dospit 1 ora. Apoi se intinde pe masa sa fie grosimea de 1 cm. Apoi se taie in diagonala. Se face o taietura in mijloc. Apoi se ia un capat si il bagi prin taietura respectiva dand impresia unui nod.Si se coc in ulei. Se pudreaza cu zahar pudra.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii