Fierbeti laptele,adaugati sare si orezul,fierbeti timp de 15 minute fara a-l amesteca.
Adaugati untul,parmezanul,piperul,si lasati la racit. Faceti bilute rotunde,puneti in mijloc o bucata de cascaval,taiat cubulete,faceti bilute rotunde,pe care le ve-ti prajii in ulei incins.
Consiliu: inainte de a pregati bilutele,umeziti-va mainile in apa sau ulei,in acest mod orezul nu va ramane lipit de maini.
Se scot bilutele pe hartie de bucatarie,se servesc calde dar sunt bune si reci. De multe ori fac aceste bilute cu orez avansat,dar adaug intotdeauna alte ingrediente;
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii