Mini-budinci imbracate in prosciutto

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Mini-budinci imbracate in prosciutto

Ingrediente

  • 4 felii prosciuto
  • 200 g paste(eu am folosit fusilli)
  • 150 g cascaval ras
  • 1 ou
  • o mana porumb din conserva
  • un praf de sare
  • piper proaspat macinat
  • unt pentru uns formele

Mod de preparare

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet dupa care le lasam sa se racoreasca si apoi le amestecam cu boabele de porumb si cu 100 g cascaval ras.

Batem bine oul si il incorporam in compozitia de mai sus.

Condimentam dupa gust cu sare si piper.

Ungem cu unt formele si captusim fiecare forma in parte cu cate 2 bucati prosciutto.

Impartim compozitia de mai sus in 2 parti si turnam in cele 2 forme.

Deasupra presaram restul de cascaval.

Dam la cuptor,dupa ce l-am preincalzit,la 180 grade si tinem pana cand cascavalul se topeste iar budincile sunt frumos rumenite.

Se serveste atat calde cat si reci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise