Ingrediente
350 g carne porc+vita, 7 feliute de cascaval, 7 chifle, 4 cartofi medii, 2 cepe mici sau 1 ceapa mare, 2 castraveti, 1 rosie, cateva feliute de ardei, salata verde, maioneza de casa sau maioneza Heinz, ketchup, mustar, sare, piper, praf de usturoi
Dificultate: Medie | Timp: 1h
2 voturi
Mod de preparare
Taiem castravetii rondele si ardeiul feliute. Scoatem carnea tocata din frigider si formam 7 mini burgeri. Incingem o tigaie. Punem burgerii in tigaie si ii lasam timp de 3 minute pe fiecare parte. Ii ungem cu mustar pe 1 singura parte si ii intoarcem dupa 1 minut.Scoatem burgerii pe o farfurie si punem deasupra lor feliutele de cascaval.
Eu am luat chifle mari pentru ca nu am gasit mici. Le-am decupat cu paharul. Taiem mini chiflele la jumatate. le incalzim in tigaie. Ungem baza chiflelor cu maioneza. Adaugam cateva rondele de castraveti si cateva feliute de ardei.
Taiem rosia feliute subtiri. Adaugam cateva o feliuta de rosie la fiecare burger. punem cativa cartofi prajiti si adaugam si mini burgerul. Deasupra punem cateva rondele de ceapa. Punem capacul (chifla).