Mini cheesecake cu oreo

Crema de branza o mixam impreuna cu zaharul si esenta de vanilie, apoi adaugam ouale.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Mini cheesecake cu oreo

Ingrediente

  • 400 g crema de branza (gen phyladelphia)
  • 160 g zahar
  • 12 biscuiti oreo
  • 2 linguri amidon
  • 2 linguri smantana
  • 2 oua
  • esenta de vanilie
  • putina sare

Mod de preparare

Crema de branza o mixam impreuna cu zaharul si esenta de vanilie, apoi adaugam ouale, pe rand, mai mixam putin si la final incorporam in compozitie amidonul, smantana si un varf de cutit cu sare, omogenizam si lasam deoparte pana ne ocupam de forme.

Intr-o tava mare pentru briose asezam forme de silicon sau hartiute speciale pentru briose si pe fundul fiecarei forme punem cate un biscuit oreo si turnam din compozitia de branza pana umplem forma, in total 12 mini cheesecake pe care le bagam in cuptorul preincalzit la 160°C pentru 25 minute.

Cand sunt gata le scoatem si lasam sa se raceasca, in acest moment observam ca se lasa, deoarece nu contin faina si este normal sa iti piarda forma.

Cand s-au racit complet le dam la frigider pentru minim 2 ore.

Sunt minunat de bune, mai ales vara! :)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise