Mini cremwursti in aluat

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Mini cremwursti in aluat

Ingrediente

  • • 2-3 linguri ulei
  • • 280 ml lapte
  • • 3 oua
  • • sare si piper, dupa gust
  • • 160 gr faina, cernuta
  • • 4-6 cremwursti, taiati in cate 2-3 parti (depinde de marimea unui cremwursti)
  • • ketchup, pentru servire

Mod de preparare

1. Incalzeste cuptorul la 180ᵒC.Pune cate ½ lingurita ulei la baza fiecarui loc dintr-o tava de 12 briose.Aseaza tava de briose pe o alta tava de copt.

2. Pune faina intr-un vas, treptat toarna laptele, amestecand continuu, apoi adauga ouale, sare si piper si mixeaza-le bine pana se formeaza un aluat moale, fara cocoloase.

3. Aseaza tava de briose in cuptor si las-o cateva minute sau pana cand uleiul de la baza s-a incins.Ia tava din cuptor, si, rapid, umple locurile cu aluatul preparat, umpland 2/3 din fiecare loc.Aseaza un mini cremwursti in fiecare si da totul la copt 20-25 minute pana ce aluatul s-a rumenit, a crescut si s-a facut crocant.Serveste preparatul cu ketchup.

:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise