Topim untul. Lasam untul sa se raceasca putin. Mixam untul cu zaharul si zaharul vanilat pana se omogenizeaza. Adaugam ouale. Mixam dupa fiecare ou. Adaugam esenta de vanilie si omogenizam bine. Adaugam cate 1 lingura de faina si mixam. Asa procedam pana terminam faina. Intr-o tava de briose punem mini hartiutele de copt. Punem cate 1 lingurita si jumatate de aluat. Introducem tava in cuptorul preincalzim si lasam la temperatura medie timp de 15-20 de minute. Prima data am vrut sa folosesc si lapte dar pe parcurs nu am mai pus.
Crema:
Amestecam crema de mascarpone cu 3 linguri de frisca si 2 plicuri de zahar vanilat. Eu am pus si picaturi de ciocolata. Lasam la frigider crema pana se racesc briosele iar apoi le ornam. Nu mi-a ajuns crema pentru toate briosele. Eu am folosit si frisca pentru ornat. Daca doriti sa ornati toate briosele cu crema de mascarpone, folositi 500 gr de mascarpone.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii