Branza sarata o dam pe razatoare mica si o amestecam cu oul.
Aluatul de foietaj il intindem putin, il taiem in 2 pe lungime, apoi il ungem cu galbenusul de ou amestecat cu apa/lapte.
Umplutura de branza o asezam pe marginea dreptunghiurilor, sa fie uniforma, apoi rulam usor pana obtinem un rulou.
Asezam rulourile obtinute intr-o tava tapetata cu hartie de copt, le ungem din nou pe fiecare cu galbenusul de ou amestecat cu apa/lapte, iar cu un cutit bine ascutit le crestam pe jumatate pentru
a se coace uniform si pe interior. Presaram deasupra susan si le bagam la cuptor pentru 40-45 minute.
Sunt foarte bune, gustoase, usor de facut si excelente pentru mese festive!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii