Mini patiserie

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Mini patiserie

Ingrediente

  • 500g faina
  • 250g unt moale
  • 200g zahar
  • 6 galbenusuri
  • Optional:
  • nutella,gem,zahar pudra

Mod de preparare

Framantam o coca din faina,zahar,unt moale(scos cam cu o jumatate de ora din frigider),si galbenusurile de ou;

Coca obtinuta o tinem in frigider cam 30 minute sau chiar mai mult;

Scoasa din frigider coca va devenii dura si trebuie intisa si lucrata cat mai rapid,

Fcaem biscuiti,barcute,mini tarte,de diferite forme si dimensiuni!

Le coacem in cuptorul cald 180°C timp de 15-20 minue;

Umplem cu nutella sau gem,pudram cu zahar si servim!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise