autor:

» » , Aluaturi si Foietaje, Aperitive

Mini pizza

Autor: VALENTINE (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 noiembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: VALENTINE (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 noiembrie 2011

Ingrediente
Aluat fraged (il gasiti in retetele mele), Zacusca, folosita ca ramplasant al sosului tomat, Emmental(cascaval)ras, Crema de branza, Jambon, masline., Cantitatile ingredientelor sunt la preferinta fiecaruia

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

5 voturi

Mod de preparare

Intindeti foaia de aluat pe care o decupati dupa marimea dorita .Garnisiti fiecare bucata cu ingredientele alese.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pizza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Mini Pizza

Mini Pizza

Puneti feliile de paine la prajit (in prajitorul de paine). Apoi, imediat dupa ce le scoateti din

4 voturi    1 comentariu
15 min
Paste si pizza
Mini pizza

Mini pizza

Peste aluatul de foietaj se intinde pasta de tomate intr-un strat subtire. Se presara putin cimbru

13 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 februarie 2013

    Tare frumoase!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 noiembrie 2011

    Arata super si cred ca sunt foarte bune !

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2011

    Rapid, usor si super delicios ! iar asa micute sant si foarte aspectoase...am servit si eu una hi,hi, e yumi,yumi. Multumesc ! pupici

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

5 voturi

Ingrediente

  • Aluat fraged (il gasiti in retetele mele)
  • Zacusca
  • folosita ca ramplasant al sosului tomat
  • Emmental(cascaval)ras
  • Crema de branza
  • Jambon
  • masline.
  • Cantitatile ingredientelor sunt la preferinta fiecaruia

Raporteaza reteta

Retete
de VALENTINE
Aluat Foietaj (Pâte Feuilletée)

Aluat Foietaj (Pâte Feuilletée)

Se cerne faina, in mijloc varsati 15 cl de apa,sucul de lamaie,sarea,si untul topit. Se framanta

3 voturi    1 comentariu
2h
Aluaturi si Foietaje
Moelleux au chocolat (prajitura cu ciocolata)

Moelleux au chocolat (prajitura cu ciocolata)

Se topeste ciocolata. Ajutati untul taiat in bucati putin cate putin pana obtineti o crema consistenta.

4 voturi    4 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Pulpa de curcan in sos alb

Pulpa de curcan in sos alb

Punem pulpa la rumenit in ulei si unt. Dupa care adaugam ciupercile, morcovul si ceapa taiate in

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Tare frumoase!

Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Briose cu cascaval, carnati afumati si susan