1. Unge cu unt/margarina 6 forme mici de copt (a cate 150ml) si pudreaza-le cu cacao, inlaturand excesul.Incalzeste cuptorul la 180°C.
2. Topeste untul/margarina cu ciocolata in cuptorul cu microunde sau la bain-marie.
3. Bate ouale, galbenusurile si zaharul pana ce se ingroasa.Inglobeaza in acest amestec ciocolata, cerne faina si cacaoa si inglobeaza-le cu o lingura mare de metal sau cu o spatula.Imparte compozitia obtinuta in cele 6 forme de copt, umpland 3/4 din fiecare forma.
4. Ia cate 2 caramele, apasa-le impreuna pentru a face o caramea mai mare si introdu carmeaua in fiecare portie, astfel inacat sa nu se vada.Pune formele pe o tava de copt si pune prajiturelele la copt pentru 10-20 minute.Lasa-le sa se raceasca putin, iar apoi desprinde-le din forma trecand cu un cutit in jurul formelor si rasturnandu-le pe cate o farfurie.Pudreaza prajiturelele cu cacao inainte de a le servi.
:) Pentru mai multe retete noi delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii