Ingrediente
un piept de pui taiat ca pentru snitele, 100 gr. fulgi de porumb, 2 oua, 1 lingura boia ardei dulce, sare piper, 2 linguri faina, 50 ~70 gr. cascaval, 1 capia taiata fisii, 3 linguri de marar taiat marunt
Dificultate: Medie | Timp: 30 min
11 voturi
Mod de preparare
2. Se taie pieptul de pui ca pentru snitele
3. Se bate piptul ,se sareaza ,se pipereaza
4. Se presara cu marar
5. Se pun 2 sau 3 fisii de capia
6. Se presara cu cascaval ras si se ruleaza
7. Se da prin oul batut apoi prin fulgii de porumb maruntiti prin blender
8. Se prajesc la foc mic pe toate partile ,la sfarsit puneti pe un minut capacul ca sa se abureasca si in interior :D
9. Se pun pe o hartie ca sa absoarba grasimea
Pofta buna!
murigneau , 22 iulie 2009
SuperB! Inca o modalitatea reusita de a gati pieptul de pui. Se poate folosi pesmetul in loc de fulgi?
Anastasia (Chef de cuisine) , 20 iulie 2009
Va multumesc fetelor pentru aprecieri, nu se face foarte greu, puteti incerca mi-ar face placere sa fie o reteta probata :D
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 iulie 2009
Waw da ce bine arata!
ecaterina (katy) g. (Chef de cuisine) , 19 iulie 2009
Ce bine arata si ce as manca si eu o bucatica...!
Nadia , 17 iulie 2009
Interesant...
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009
Ahhhhhhhh ce bine arata,apetisant rau de tot.Felicitari pentru reteta.
Crystyna (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009
Şi cred că sunt gustoase! Felicitări!!!
Alexandrina (Chef de cuisine) , 16 iulie 2009
Arata foarte bine!!