Incalzeste cuptorul la 200⁰C.
Amesteca usturoiul apa rece.Scoate carnea din cremvursti, indepartand pielita apoi amestec-o cu apa cu usturoi si asezoneaza cu sare si piper.
Ruleaza aluatul si taie-l in jumatate.Imparte compozitia de cremvursti in jumatate si pune fiecare jumatate pe bucatile de aluat foietaj, intinzand carnea pe lungime si lasand 1 cm margine.Periaza marginea de aluat cu ou batut si ruleaza aluatul.Taie din rulourile facute alte rulouri micute, astfel incat sa obti 20 de bucati.Aseaza rulourile pe o tava tapetata cu foaie de copt si da-le la copt 30-40 minute.
http://lauradfood.blogspot.com/
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii