1)Bate untul cu zahãrul, adaugã oul intreg si coaja de portocalã.
La sfârsit, fãina si amestecã bine cu mâna.
2)Pune fãinã pe masa de lucru si intinde alutul.
Am tãiat rotunduri de mãrimea formei in care le voi coace, deci in forme de aluminiu de unicã folosintã:d
Se pun in forme.
Ca sã iasã mai frumoase atunci folositi forme proprii pt. tarte...dacã nu aveti rãbdare, se poate pune aluatul intr-o formã mare de tartã.
3)Pt. cremã:
Intr-un vas mic se amestecã cu telul toate ingredientele de la cremã.
Cu ajutorul unei linguri, se ia din cremã si se umplu tarele (aluatul sã fie bine intins in forme, se pune putinã cremã pt. cã la coacere crec:))
Se dau la cuptor, 200ºC pt. 20 min.
Se scot se pot orna cu restul de portocalã tãiatã feliute, scortisoarã pudrã, physalis...
Aceste tarte sunt delicioase si fãrã cremã:d
Poftã bunã!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii