Ingrediente
Blat:, - 5 oua, - 5 linguri faina, - 5 linguri zahar, - 3 linguri ulei, - un praf de sare, - o lingurita praf de copt, , Crema de branza:, - 200 g crema de branza Philadelphia, - 3 linguri zahar pudra, - 50 g unt, , Pentru decor:, - 200 g ciocolata amaruie, - 50 g unt, - 50 g frisca lichida, - folie de plastic cu buline (folosita la ambalat)
Dificultate: Ridicata | Timp: 1h 30 min
7 voturi
Mod de preparare
Coaceti in cuptorul incins la foc mediu pentru 20-25 de minute sau pana trece testul scobitorii si capata o culoare aurie.
Cand foaia de prajitura s-a racit taiati cercuri cu inelul de ornat si puneti-le deoparte.
Crema De Branza: Mixati crema de branza cu zaharul pudra si untul pana ce obtineti o crema de consistenta smantani apoi formati mini sandwich-uri cu cercurile de blat si crema de branza.
Topiti ciocolata cu frisca lichida si untul, lasati sa se raceasca cateva minute apoi ungeti folia de plastic cu ciocolata topita si puneti la congelator penturu 1-2 minute sa se intareasca putin.
Imbracati tortuletele cu fasia de ciocolata si dati la frigider pana ce aceasta se intareste. Dezlipiti folia de plastic, ornati cu frisca si fructe congelate si gata de serviti.
Pofta buna!
Ruxandra (Chef de cuisine) , 10 iunie 2014
arata foarte bine, cum de a iesit glazura ca un fagure?!