In tigaia cu ulei incins se calesc foarte putin ardeiul taiat in fasii si ciupercile taiate marunt, iar dupa 2 minute se dau deoparte.
Branza pasata cu furculita se amesteca cu iaurt, apoi cu pastele fierte si scurse, se adauga ardeiul si ciupercile. Se condimenteaza cu sare si piper, apoi se imparte in minicocote sau rimekin. Deasupra se sparg cate 2-3 oua, se condimenteaza cu sare si piper,apoi se lasa la cuptor 15-20 minute.
Se serveste direct din vas,imediat.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii