1.Se incalzeste cuptorul la 180⁰C.Se amesteca untul/margarina cu zaharul pana se obtine o crema, se adauga faina, praful de copt si sarea, se amesteca, apoi se adauga ouale si esenta de vanilie si se amesteca totul pana se obtine o compozitie cremoasa. Se aseaza intr-o tava dreptunghiulara tapetata cu foaie de copt si se da la cuptor pentru 18-20 minute, pana creste si se rumenste.
2.Se repeta procedura pentru piscotul de ciocolata.
3.Dupa ce s-au racit ambele piscoturi, se imparte fiecare in 6 patrate egale (sau se pot taia mai mici/mari, in functie de marimea dorita)
4.Pentru a face un minitort, se aseaza un patrat de piscot pe o farfurie, se unge cu gem, dulceata sau crema de vanilie/ ciocolata, iar deasupra se aseaza cel de-al 2-lea blat. Se unge intreg minitortul cu gem si se imbraca cu o foaie de pasta de zahar.
Se aseaza figurinele deasupra.
Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii