Se incinge cuptorul la 190 .
Intr-un bol se amesteca faina cu pudra de cacao, praful de copt si bicarbonatul de sodiu.Intr-un alt bol se bate untul cu zaharul apoi se incorporeaza ouale urmate de siropul de artar.Se inglobeaza ingredientele uscate si se amesteca pana la omogenizare.
Se ia cate ½ - 1 lingura din aluat si se aseaza intr-o tava tapetata cu foaie de copt.Biscuitii se aseaza la o distanata de 4-5 cm unul de altul deoarece se vor extinde.Se pune deasupra fiecarui biscuite bucatele de ciocolata cu lapte si menta, apasandu-le usor.Biscuitii se dau la copt 9-11 minute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii