Eu am tocat carnea de vita si carnea de porc prin sita de 2 mm...se toaca de doua ori. Imi place sa stiu ce mananc si de aceea nu cumpar carne tocata. In timp ce tocam carnea, am adaugat si cateii de usturoi. Am pus un praf de piper, un praf de sare, un praf de cimbru, o lingura de pesmet, 2 linguri si jumatate de bicarbonat. Am adaugat apa calda putin cate putin si am amestecat foarte bine. Se lasa la frigider 24 de ore dupa care se framanta din nou. Cu mana umeda de apa sau ulei se formeaza mititeii, se aseaza pe grill sau pe gratar si se servesc, apoi cu mustar si paine proaspata! Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii