Rasolul de vita se spala si se pune la fiert in apa rece.Se ia spuma si se lasa sa fiarba bine la foc mic.Supa obtinuta se foloseste pentru omogenizarea compozitiei.
Carnea tocata se amesteca cu condimente,sare,usturoiul pisat si amestecat cu supa de carne. Toata compozitia se amesteca foarte bine si se lasa cateva ore la frigider.Apoi,se adauga bicarbonatul si se mai bate 20-25 de minute.Daca este cazul se mai adauga supa de carne ,dar cu atentie sa nu iasa prea moale compozitia. Se tine la frigider pana a doua zi.
A doua zi se mai amesteca cca 30 min pentru a iesi compozitia pufoasa, si se formeaza mititeii prin tubul de carnati atasat la masina de tocat sau cu mana umezita cu apa sau putin ulei.
Mititeii se pregatesc la gratar imediat sau se pot pastra in congelator.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii