Se spala bine ghebele in apa rece si se pun la fiert intr-o oala cu apa ,sare si un pic otet.Se fierb cca 30 minute.Se iau de pe foc,se scurg de apa si se clatesc.Ne ocupam de restul legumelor ,pe care le spalam,le curatam si le taiem pt a le cali in ulei.Adaugam legumele in tigaia cu ulei si le calim pana devine ceapa transparenta.Adaugam sare ,ghebele scurse si un pahar cu apa .Mai lasam la fiert pana se evapora apa .Se servesc ca o granitura la peste,carne sau orez.Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii