Se aleg morcovi carote, sunt mai grosuti, scurti, cu varful rotund, mult mai dulci si cu o culoare intensa.
Curatati, spalati morcovii si taiati-i in doua pe lungime.
Taiati fiecare bucata in felii cat mai subtiri pe care le puneti la calit intr-o tigaie antiaderenta, in ulei de masline.
Adaugati sarea (concentratul), zaharul, piper si mararul tocat marunt, 400 ml apa clocotita si lasati sa fiarba la foc foarte mic, cu capac, cel putin 30 minute pana se inmoaie bine morcovii si scade zeama.
Se serveste ca atare sau ca garnitura la preparate din carne.
Este o mancare nu numai foarte gustoasa ci mai ales naturala si sanatoasa. Un deliciu. Este buna si la regim.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii