* Pentru mousse, topeste ciocolata cu untul si adaugã peste gãlbenusele bãtute cu jumãtate din cantitatea de zahãr. La urmã se pun albusele bãtute bine cu restul de zahãr.
Amestecã bine cu telul si toarnã în pahare, decoreazã cu ciocolatã rasã si dã la rece.
Pentru shots, pune la fiert pentru 10 minute la foc mic toate ingredientele.
Lasã la rãcit si toarnã în pãhãrele, decoreazã cu rulouri de scortisoarã si serveste cu mousse.
Este o retetã portughezã de sãrbãtori:)
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii