1)Foile de gelatinã, se lasã sã se topeascã intr-un bol cu apã cât sã le acopere(cel putin 2 min.).
Kiwii se curãtã de coajã(salveazã unul sau 4 felii pt. decor).
Intr-o tigaie sau cratitã antiaderentã,pune kiwii tocat mãrunt,apa,zahãrul,vinul si scortisoara.
Lasã la fiert, la foc mic,cam 8 minute.
2)Ia de pe foc si piseazã cu blenderul.
Scurge foile de gelatinã,si amestecã bine cu crema de kiwii.
Bate bine smântâna,fãrã a adãuga zahãr.
Amestecã crema de kiwii cu frisca.
3)Toarnã crema in 4 cupe.
Se pot orna dupã gust:))
Eu am pus friscã,felii de kiwii,si deasupra scortisoarã pudrã.
Se dau la rece câteva ore inainte de a servi:))
Poftã bunã!:d
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii