Se lasa la scurs mozzarella si se usuca cu un servetel de bucatarie absorbant.Se bate oul cu un praf de sare si un pic de piper negru macinat.Intr-o farfurie se aseaza faian alba,in alta farfurie adaugam pesmetul.Se da fiecare bucatica de branza prin faina,oul batut si pesmet.Cand terminam cu toata branza,asezam pe o farfurie si incingem uleiul in care le vom praji.Prajum branza panè in ulei bine incins,intorcand cu grija pe ambele parti.Uleiul trebuie sa fie bine incalzit,dar sa nu iasa fum.Se lasa cca un minut la prajit,pt ca daca se lasa mai mult incepe sa se topeasca branza si se desfac.Se scot pe o farfurie cu un servetel absorbant.Se orneaza cu rosii cherry si masline.Se servesc atat reci cat fierbinti.Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii