Ouale intregi le mixam cu zaharul si vanilia pana isi dubleaza volumul si devin ca o crema alba. Adaugam treptat uleiul si laptele; incorporam faina amestecata cu praful de copt. Ungem formele pentru muffins (briose) si le tapetam cu faina, daca nu avem hartie speciala pentru forme. (eu decupez cerculete din hartie de copt si pun pe fundul formei, asa merg la sigur ca nu se lipesc).
Cu o lingura adaugam compozitie in forme pana la jumatate; adaugam la fiecare cate o lingurita de dulceata si completam, din nou, cu compozitie pana se umplu formele. Se introduc la cuptorul preincalzit timp de 25-30 de minute, la foc mediu! Briosele le puteti decora cu creme, frisca sau sa le consumati simple, langa o cana mare cu cappucino! :)
Incercati-le pentru ca mergeti la sigur! Garantat! :)
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii