Amestecam faina,praful de copt,fulgii de cocos,ciocolata rasa mai mare sau picaturi de ciocolata;
Separat oul se amesteca cu zaharul pana devin o crema ,usor se adauga untul topit dar racit,iar putin cate putin se incorporeaza laptele;
Amestecul de faina se adauga in compozitia de mai sus,se amesteca de sus in jos rapid, se ung formele de muffins ,se umplu 3/4 cu compozitie si le introducem in cuptorul cald 180°C timp de 20-25 minute;
Se scot,se racoresc putin se ung cu o pensula inmuiata in miere si se presara cu fulgi de cocos;
Pt micul dejun sunt ideali,moi si pufosi;
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii