Se incalzeste cuptorul la 180⁰C.
Intr-un vas se bate untul cu zaharul.Se adauga ouale si esenta de vanilie apoi se mixeaza.Se incoporeaza apoi laptele.Intr-un alt vas se amesteca faina cu praful de copt, sarea si se incorporeaza in amestecul cu unt.Se inglobeaza in final bomboanele.
Se imparte compozitia obtinuta in mod egal in cele 12 forme. Se dau briosele la copt 20-30 minute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii