1-Se amesteca intr-un bol oul impreuna cu laptele, uleiul, esenta de vanilie si coaja de portocala rasa.
2-Se incorporeaza zaharul, faina si praful de copt stins in otet sau zeama de lamaie.
3-Dupa ce s-a obtinut o compozitie cremoasa ca cea pentru chec se adauga chipsurile de ciocolata (sau ciocolata rasa).
4-Se ung formele cu putina margarina, se tapeteaza cu zahar si se pune compozitia pana putin peste jumatatea formei. Se mai pun si pe suprafata compozitie din forma putine chipsuri de ciocolata.
5-Se dau la cuptor pentru 30 minute, pana se umfla si capata o culoare usor maronie.
6-Pofta Buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii