Prima data vom pregati crema, este foarte simplu de facut si pana sunt gata muffin-urile o vom lasa la rece sa se intareasca putin. Ciocolata o rupem bucatele si o topim la foc mic impreuna cu frisca nebatuta (lichida). Amestecam bine sa se topeasca si apoi adaugam galbenusul. Omogenizam si lasam putin sa se raceasca. Crema mascarpone o mixam cu laptele condensat pana se ingroasa putin, apoi o incorporam in crema de ciocolata. Punem deoparte in frigider si ne apucam de muffins.
Margarina moale (la temperatura camerei) se mixeaza cu zaharul, zaharul vanilat si ouale intregi pana devine spumoasa. Incorporam faina amestecata in prealabil cu praful de copt si coaja rasa de lamaie sau portocala. Adaugam treptat laptele caldut si amestecam pana devine o compozitie omogena. Aceasta compozitie o impartim in forme tapetate cu hartii speciale pentru muffins, lasand un sfert din forma libera pentru a putea creste.
Introducem tava in cuptorul preincalzit circa 20-25 minute, pana trec testul cu scobitoarea :).
Dupa ce s-au racit le ornam cu crema de ciocolata.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii