Ingrediente
Ingrediente:, , -2 1/2 cani de faina, , -1 1/2 lingurite praf de copt, , -1/2 lingurita bicarbonat, , -3/4 cana zahar, , -2 oua, , -1 cana lapte batut (sau iaurt de baut), , -125 ml ulei, , -6 linguri dulceata
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
1 vot
Mod de preparare
1.Se amesteca cu mixerul laptele batut cu zaharul pana se topeste2.Se adauga apoi ouale,praful de copt,bicarbonatul si uleiul.
3.Se adauga apoi faina in ploaie si se amesteca cu lingura pana se incorporeaza.
4.Se adauga 3 lingurite cu dulceata si se marmoreaza usor cu lingura.
5.Se pun in forme si se baga in cuptorul preincalzit,pana se rumenesc usor.
6.Cam asa arata scoase din cuptor.
7.Si produsul final.
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 04 martie 2010
Foarte bun!