Muffins cu fulgi de ciocolata

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Muffins cu fulgi de ciocolata

Ingrediente

  • 250g margarina/unt
  • 2 oua
  • 1 pahar de lapte
  • 1 pahar de zahar
  • 1 praf de copt
  • 500g faina
  • esenta de rom
  • cacao
  • esenta vanilie
  • coaja de portocala
  • 50g ciocolata amaruie/cu lapte

Mod de preparare

Faina am amestecat-o cu praful de copt si zaharul iar margarina am topit-o in lapte.Am combinat apoi ingredientele uscate cu cele ude.Am adaugat apoi si oualele batute si aromele.Compozitia rezultata va avea consistenta unei smantani groase.

Ciocolata am maruntit-o cu un cutit sa arate ca niste aschii.

In una din forme am asezat hartiile pentru muffins si le-am umplut cu compozitia de vanilie.Deasupra am pus ciocolata.

In compozitia ramasa am adaugat cacao si putina esenta de rom.La fel ca si cu prima compozitie am asezat-o dar in alta forma.Aveam una de 6 bucati si una de 12.La cele cu cacao am ornat cu diferite bilute de ciocolata si ciocolata neagra.

Am lasat la foc potrivit pana au trecut testul scobitorii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise