Muffins cu mijloc moale si ciocolatos

Timp pregatire
270 minute
Complexitate
redusa
Muffins cu mijloc moale si  ciocolatos

Ingrediente

  • 200g ciocolata amara
  • 200g unt
  • 160g zahar
  • 4 oua
  • 40g faina

Mod de preparare

Intr-un vas topim untul,ciocolata si zaharul,la foc mic si amestecand incontinuu;Omogenizam cu o lingura de lemn si lasam compozitia la racit;

Intre timp ungem cu unt si tapetam cu faina formele de muffins(sunt ideale acelea de aluminiu, monoportione;In compozitia de ciocolata incorporam galbenusurile unul cate unul,amestecand de fiecare data,incorporam faina toata deodata,pt a evita formarea cocoloaselor;

Cu polonicul distribuim compozitia in formele de muffins pregatite anterior(mie mi-au iesit 10 forme de muffins),acoperim cu folie de aluminiu, si le introducem in congelator timp de 4 ore;

Le scoatem din congelator,si le coacem direct in cuptorul cald 220°C pt cca 20 minute;

OBS:-nu depasiti timpul cuacerii 20\' deoarece muffinsul nu va mai avea mijlocul moale in interior;

Le scoatem din forme ,le pudram cu zahar pudra,le servim;

POFTA BUNA!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise