Intr-un vas topim untul,ciocolata si zaharul,la foc mic si amestecand incontinuu;Omogenizam cu o lingura de lemn si lasam compozitia la racit;
Intre timp ungem cu unt si tapetam cu faina formele de muffins(sunt ideale acelea de aluminiu, monoportione;In compozitia de ciocolata incorporam galbenusurile unul cate unul,amestecand de fiecare data,incorporam faina toata deodata,pt a evita formarea cocoloaselor;
Cu polonicul distribuim compozitia in formele de muffins pregatite anterior(mie mi-au iesit 10 forme de muffins),acoperim cu folie de aluminiu, si le introducem in congelator timp de 4 ore;
Le scoatem din congelator,si le coacem direct in cuptorul cald 220°C pt cca 20 minute;
OBS:-nu depasiti timpul cuacerii 20\' deoarece muffinsul nu va mai avea mijlocul moale in interior;
Le scoatem din forme ,le pudram cu zahar pudra,le servim;
POFTA BUNA!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii