Amestecam ingredioentele lichide: laptele,iaurtul,untul topit,ouale si esenta;
Separat amestecam faina,praful de copt ,picaturile de ciocolata,zaharul si coaja de portocale;
Amestecam cele doua compozitii,si compozitia obtinuta o turnam in forme de muffins unse cu ulei si tapetate cu faina si coacem in cuptorul cald 200°C timp de 20 minute;
Sunt delicioase si pufoase ,cu un parfum deosebit de portocale;
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii